ÜRÜN GRUPLARIMIZ

MÜÞTERÝ HÝZMETLERÝ

Ürünlerimiz ile ilgili her türlü bilgi için lütfen bizimle iletiþime geçiniz.

Mesai Saatlerimiz

Hafta Ýçi: 08:30 - 18:30
Cumartesi: 09:00 - 14:00

E-POSTA LÝSTEMÝZE ÜYE OLUN

E-Posta listemize kaydolun, en son kampanya ve fýrsatlardan ilk siz haberdar olun.

MARKALARIMIZ



F?RMA PROF?L?

Anasayfa » Firma Profili

Kaliteli sorunsuz asansör montajlarý , sürekli yükselme kateden büyüme grafiði ve artan alým gücü rakamlarýyla asansör sektöründe çok önemli bir yere sahip olan Özdoðan Asansörün temelleri 2000' li yýllarýn baþýnda Denizli'de Ayhan DOÐAN tarafýndan atýlmýþtýr. 2014 yýlý içerisinde 1000 metre kare kapalý alan içerisine taþýnmýþ ve kurumsallaþmanýn gerektirdiði her türlü ayrýntýyý mekanýna yansýtmýþtýr. Yeni yerinde siz deðerli müþterilerine hizmet vermektedir.

Özdoðan Asansör geçmiþin deneyimi ve geleceðin inancýnýn birleþtiði noktada bugün daha güçlü ve kararlý olarak yoluna devam etmektedir. Asansör sektörüne verilen uzun yýllarýn getirdiði tecrübe ve bilgi donanýmý ile her türlü asansörün montaj, revizyon, projelendirme ve bakým hizmetini en geliþmiþ teknoloji ürünlerini kullanarak gerçekleþtirmektedir. Müþterilerine en kaliteli ve en hýzlý hizmet anlayýþýný öncelikli olarak hedeflemiþtir.

Müþterilerimize en iyi hizmeti sunabilmek amacýyla bugün her elemanýmýz teknik olarak özenle eðitilmektedir. Ürün ve hizmetlerimizin kalitesi çalýþanlarýmýzýn kalitesiyle baþlar. En iyi personeli ve yetiþkin insan gücünü firmamýza çekmek , insanýmýzýn yeteneklerinden, gücünden ve yaratýcýlýðýndan azami fayda saðlamak; verimliliklerini artýrmak, geliþmelerine imkân tanýmak ve iþ birliði ve dayanýþmanýn yeþerdiði bir çalýþma ortamý 0luþturmak Firmamýzýn yýllar boyu devamlýlýðýný saðlamak için seçtiðimiz yoldur.

Müþterilerimiz velinimetimizdir.

Müþterilerimiz için deðer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karþýlýk vermek ilk önceliðimizdir. Ürünlerimize sahip çýkmak ve satýþ sonrasýnda da müþterilerimizin yanýnda olmak görevimizdir.

Baðlý bulunduðu sektörde yüzde yüz müþteri memnuniyeti ile Avrupa standartlarý çerçevesinde ürün ve hizmet sunan firmamýz konusunda uzman ve deneyimli ekipler çalýþtýrarak etkin bir yapýlaþma saðlamýþtýr. Kalitesini ve güvenilirliðini içinde bulunduðu sektörün tüm kalite belgelerini alarak pekiþtiren firmamýz; saygýn, istikrarlý, güçlü, ve güvenilir bir kurumdur. Üstün iþ ahlaký ve dürüst çalýþma ilkelerine uymak en temel görevlerimizdendir. Tüm iliþkilerimizde adilane, karþýlýklý yarar saðlamak amacýyla, iyi niyet ve anlayýþla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarýna daima uymak ilkemizdir.

Geleceðe giden yolda geçmiþten güç ve destek almanýn önemi ve bilinci ile ulusal deðerlere baðlý kalarak adýný marka yapmayý baþarmýþtýr. Baþarýnýn anahtarýnýn disiplinli ve planlý çalýþmak olduðuna inanýr. Hedeflerimizden biride dünyaya açýlmaktýr , sahip olduðu giriþimci ruh, vizyon ve cesaretle asansör sektöründe dünya pazarýnda da iddia sahibi olacak güç ve karalýlýða sahiptir.

Özdoðan Asansör olarak biliyoruz ki; geleceðimize giden yolda ardýmýzda býraktýðýmýz her iþimiz bir ayna her müþterimiz bir referanstýr.

Güvenimizi aldýðýmýz Türkiye ekonomisine deðer katmak dileðiyle...

ÖZDOÐAN ASANSÖR