ÜRÜN GRUPLARIMIZ

MÜÞTERÝ HÝZMETLERÝ

Ürünlerimiz ile ilgili her türlü bilgi için lütfen bizimle iletiþime geçiniz.

Mesai Saatlerimiz

Hafta Ýçi: 08:30 - 18:30
Cumartesi: 09:00 - 14:00

E-POSTA LÝSTEMÝZE ÜYE OLUN

E-Posta listemize kaydolun, en son kampanya ve fýrsatlardan ilk siz haberdar olun.

MARKALARIMIZ



MONTAJ

Anasayfa » Montaj

 Asansörler, kullanýlan malzemelerin kalitesi ne olursa olsun asansör montajý dikkatli yapýlmadýðý takdirde zaman içinde görevlerini aksatmaya baþlar. Sýk sýk ortaya çýkan ve temelde asansör montajýndaki hatalarýndan kaynaklanan arýzalarý tespit etmek, onarmak maddi ve manevi bir yük haline gelir.

Oysa iyi etüt edilmiþ, doðru projelendirilmiþ ve itinayla monte edilmiþ bir asansörün (periyodik bakýmlarý da zamanýnda yapýldýðý takdirde) düzgün çalýþmamasý için hiçbir sebep yoktur. Bu gerçeðin farkýnda olan firmamýz, asansör montajý aþamasýnda iþe en üst düzeyde özen gösterir.

Özdoðan Asansör, iþ için belirlenen süreyi iyi deðerlendirir ve montajýn her evresinde gerekli kontrol ve denemeleri yaparak sonraki aþamalarda karþýlaþýlabilecek aksaklýklara engel olur.

Þantiye nerede olursa olsun, asansör montajý gereken sýklýklarda yetkili mühendislerimiz tarafýndan kontrol edilir; varsa iþi aksatan sebepler incelenir ve bu sebeplerin zamanýnda bertaraf edilmesi için gereken her türlü önlem alýnýr.

Bu titizlik sayesinde asansörlerin teslimi çoðu zaman sözleþmede belirtilen süreden önce yapýlmakta ve ortaya temiz bir iþ çýkarýlmaktadýr.